Jullie uitdaging

Nou, daar is ie. De pup. Eindelijk, het werd tijd!

Je nieuwe huisgenoot, met al die aandoenlijke momenten, maar ook met al die eigen streken. ‘Groeit m’n hondje vanzelf wel overheen…, toch?’
Echt plezier hebben jullie pas van elkaar als je hond niet alleen gehoorzaam is (‘gelukkig, hij luistert’) , maar ook goed opgevoed (‘mooi, ze weet hoe ’t hoort’). Goed opgevoed, dat gaat over grenzen kennen en respecteren en over weten welk gedrag juist ‘goed’ is – thuis, maar ook bij andere mensen en in openbare ruimten, zoals restaurants en OV.

De uitdaging waar je voor staat, samen met je pup, jonge hond of puber, is en blijft: hoe zorg IK dat mijn hond zowel gehoorzaam als goed opgevoed opgroeit? Want een brave én blije hond, dat begint toch echt voor een heel groot deel bij jouzelf, als trotse en liefdevolle eigenaar.

Reken op de steun van iemand die zich verdiept heeft in het evenwichtig opvoeden van jonge honden.

Die jou met raad en daad bijstaat en je praktische handvatten meegeeft.

En echt iedereen kan daar wel wat hulp bij gebruiken – bij die eerste maanden of misschien toch wat verderop in dat jonge leven, als bepaalde situaties een grotere uitdaging blijken dan verwacht.

Reken dan op de steun van een kynologisch instructeur. Iemand die zich juist verdiept heeft in de kunst van het evenwichtig helpen opvoeden van jonge honden. Die jou met raad en daad bijstaat en je praktische handvatten meegeeft, waarmee je vooral ook zelf, juist buiten de lessen om, aan de gang kunt.

Zodat je weet dat je die belangrijke eerste levensperiode optimaal benut. Dat je al de tijd en energie die je erin stopt ook echt terug gaat zien. In al die jaren en avonturen die jullie samen nog gaan beleven