Mijn aanpak

Omdat we uitsluitend individueel of in heel kleine groepjes gaan werken, is het altijd goed om elkaar eerst even ‘live’ te ontmoeten. Graag wil ik namelijk vantevoren meer horen (en zien) van jullie en jullie hond. Hoe is jullie omgeving, wat is jullie dagritme, hoe is jullie gezinssamenstelling en wat doen jullie het liefst samen? Juist dat soort zaken zorgen voor een mooi, gestructureerd hondenleven. En daarom neem ik ze nadrukkelijk mee in het afgestemde lesprogramma… en in jullie huiswerk.

Afspraken en tarieven

Samen ontdekken we al snel welk programma het best past bij jullie ‘combinatie’. Dat programma maak ik op maat en hangt helemaal af van hoever je (zelf) wilt komen met je hond. Bovendien spreken we samen af waar we het beste de lessen kunnen houden. Bij mij ‘achter’, in het bosrijke Berg en Dal? Of dichter bij jullie thuis – als het maar werkt. Daar gaat het om.

Als basis voor elk programma ga ik steeds uit van een reeks van telkens 4 lessen (mix van theorie en praktijk), ieder van zo’n 40 minuten, aangevuld met ‘huiswerk’.

 

  • Je zult zien dat die 40 minuten super intensief en productief zijn – optimaal leren!
  • Dat huiswerk is heel persoonlijk en afhankelijk van wat we die les bereikt hebben samen.
  • Tussen de lessen door spenderen jullie dan de nodige ‘tiggertime’ aan heel gericht oefenen.

Jullie investering in een brave en blije huisgenoot (per 1 januari 2023)

Een reeks van 4 lessen, individueel, inclusief persoonlijk huiswerk

180 euro